Dressing room
Dressing la comandă
Dressing room

Dressing-ul tău te reprezintă cel mai bine

Să spunem că te numeri printre norocoșii care au în casă la dispoziție un spațiu al lor, doar pentru haine. Un dressing la comandă te poate ajuta să te pui în valoare mai bine?

Intră în acest joc al imaginației: începe să creionezi o cameră preferabil pătrată, cu mobilă albă, înaltă, un taburet generos în mijloc și cu oglinzi așezate strategic, pe cel puțin 3 pereți. Lumina inundă complet spațiul, nelăsând umbre. Pe jos, un covor mare din lână îți atenuează pașii (știai că lâna controlează perfect umiditatea din încăpere?).

Dressing room
Dressing room

Începe acum un dressing personalizat pentru tine. Click aici pentru a programa o întâlnire.

Poți să-ți caracterizezi stilul propriu de îmbrăcăminte în fix trei cuvinte?

Sau, altfel spus, cum alegi între un dressing la comandă cu uși și unul fără uși? Un dressing la comandă fără uși este o soluție pentru cineva care este fidel unui anume stil de haine (de exemplu: monocrom, modern, rafinat), care pune preț mai mare pe obiectul de îmbrăcăminte în sine decât pentru life-style. Este pentru cineva care știe exact ce va purta în ziua următoare și, mai ales, știe care este locul precis al acelor obiecte pe rafturi. În schimb, un dressing la comandă cu uși va accentua latura ta glamour, va pune preț pe ritualul înfrumusețării, pe descoperirea propriei creativități și pe inspirația de moment.

Ai nevoie de mai multe informații pentru un dressing la comandă?

Proiectanții din comunitatea InteriorPro au o experiență relevantă in amenajarea oricărui tip de dressing. Scrie mai jos un comentariu la acest articol sau trimite un mesaj și putem reveni cu o ofertă concretă la problema ta. Avem nevoie de o discuție cu tine pentru a estima un cost și un termen de execuție.

Comandă acum un dressing personalizat pentru tine. Click aici pentru o discuție față-în-față despre acest proiect.

Dacă ai unde să-l amenajezi, un dressing la comandă te reprezintă cel mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.