Când retapițarea canapelei este varianta potrivită

Retapițarea canapelei: proprietar de apartament de închiriat se înfruntă cu propria canapea distrusă. Are nevoie de sfaturi, opțiuni și costuri.

Încurajez clienții să nu renunțe ușor la bunurile uzate de care s-au atașat. Mai ales dacă o recondiționare le poate readuce la forma și prestigiul inițial. Dar acest proces nu este deloc simplu și nici ieftin. De aceea o discuție pro-contra trebuie argumentată serios, și aici ai nevoie de ajutorul specialistului.


Notă: Aceste fotografii au fost realizate în spațiul de lucru, unde s-a executat retapițarea.

Accidentele se întâmplă, de aceea se numesc accidente

Mai ales într-un apartament de închiriat este foarte greu să previi deteriorarea produselor. Ce faci mai departe? Mobila despre care discutăm este valoroasă pentru interiorul tău, prin stil, confort și funcționalitate? Atunci este poate mai înțelept să verifici ce presupune ca și timp și costuri o recondiționare.

Bugetul este important

În cazul unei canapele trebuie să iei în considerare atât aspectul exterior cât și refacerea umpluturilor pernelor de șezut și spătar. În cazuri mai grave, vorbim despre repararea structurii de rezistență. În afară de materialele necesare pune la socoteală manopera atât pentru desfacerea vechii tapițerii a canapelei cât și pentru a o îmbrăca cu „noua haină”. De asemenea, ai de socotit și cheltuielile logistice, de transport și manipulare a canapelei, la și de la atelierul de reparații.

Cum alegem noua tapițerie

Trebuie să știi că pentru o canapea mare de 3 locuri, ai nevoie de minimum 20 de metri pătrați de stofă de tapițerie, rezistentă la cusături, scămoșare și alte solicitări (cum ar fi de exemplu, rezistența la materialele de curățare). Dacă materialul inițial este încă disponibil la furnizori, dacă îți mai place și dacă ai încă încredere în calitatea lui această problemă este rezolvată.

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie mai jos un comentariu la acest articol sau trimite un mesaj și putem reveni cu o ofertă concretă la problema ta. Nu uita, avem nevoie de: descrierea și dimensiunile produselor pentru a estima un cost și un termen de execuție. Fotografiile sunt utile mai ales dacă există preferințe pentru culoare și detalii.

Când retapițarea canapelei este varianta potrivită
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.