Suntem ceea ce facem. O comunitate de profesioniști ce pun împreună resurse, talent și pasiune în serviciul celor ce își amenajează locuințele.

Misiunea noastră

Plecăm de la o pasiune comună, aceea a amenajărilor interioare. Avem fiecare o experiență relevantă în acest domeniu și, dacă nu suntem încă experți fiecare pe domeniul lui, ne dorim să ajungem acolo. Aceasta este misiunea la care ne raportăm: să facem viața mai bună celui pentru care lucrăm, prin calitatea aportului nostru.

Ce ne diferențiază

Într-o lume de afaceri aglomerată de branduri consacrate este din ce în ce mai greu să pătrunzi și să te afirmi ca profesionist. Suntem parte din noul val, dornic să reușească atunci și acolo unde nimeni nu se așteaptă. Soluția noastră este bazată pe conceptul de sharing economy* și pe colaborarea strânsă în interiorul comunității de profesioniști. 

Să presupunem că unul dintre noi află de nevoia extinsă a unui client, ce depășește posibilitățile personale de rezolvare. Prin colaborarea cu unul sau mai mulți parteneri din comunitate el poate reuși să termine cu bine proiecte altfel imposibil de finalizat de unul singur. Cu cât sunt mai diverse resursele și experiența partenerilor cu atât accesul tuturor la mai mulți clienți cu proiecte complexe devine mai facil. Iar fiecare își primește partea convenită inițial, din câștigul total. 

Suntem fiecare independenți și liberi să hotărâm în ce proiecte să ne implicăm, când să o facem în funcție de timpul personal și ce recompensă dorim să obținem în final. 

Nu investim în mijloace fixe nenecesare și nu facem cheltuieli operaționale în afara domeniului în care ne specializăm fiecare. Dacă avem nevoie, pentru clientul nostru, de un produs sau serviciu standard îl cumpărăm din piața generală de bunuri și servicii. Dar punem preț pe priceperea și timpul nostru iar valoarea adăugată de noi este recunoscută și răsplătită de clienți.

Ce puncte forte avem

Informația pusă în comun este valorificată fără compromisuri față de rezultatul final dorit de client. De exemplu, clientul are nevoie de o masă de living cu blat din lemn masiv de stejar și cu picioare metalice cu finisaj bronz antichizat. Vom apela la cei mai potriviți furnizori de blaturi masive, de picioare metalice și de servicii de acoperiri metalice în stare să rezolve problema clientului. 

Încrederea, transparența, contactul uman, sprijinul reciproc fac posibilă colaborarea partenerilor și punerea în comun a informațiilor relevante pentru scopul comun. 

Mediile sociale în care suntem prezenți fiecare cu lucrările noastre sunt cel mai bun mod de a ne face cunoscuți. Spunem tuturor cunoscuților despre reușitele partenerilor noștri. La rândul nostru suntem aduși în prim plan de către ceilalți parteneri. 

Pentru a multiplica beneficiul eforturilor de a ne face descoperiți mai ușor, folosim platforma InteriorPro ca umbrelă de marketing. Utilizăm această marcă în scop de promovare comună, ca să ne facem cunoscuți și să aducem mai mulți clienți în situația să cunoască lucrările noastre.

Ce competențe avem

Fiecare dintre noi are una sau mai multe competențe cheie pe cale le pune în valoare în lucrările în care este implicat. Structura de competențe a comunității este un activ valoros al ei. Ea  permite atât abordarea lucrărilor complexe, ce necesită colaborarea mai multor profesioniști, cât și a lucrărilor punctuale.

Servicii de management de proiect, proiectare – execuție
Mobilă la comandă Mobilier pentru haine
Mobilier pentru încălțăminte
Mobilier pentru bucătărie
Mobilier pentru dormitor
Mobilier pentru copii
Etajere separatoare
Măști de calorifer
Structuri constructive Amenajări în holuri
Amenajări în dormitor
Amenajări în living
Insule în bucătărie
Birou în nișă
Amenajare depozitare sub scară
Suplimente de mobilier Sertare pentru condimente
Divizoare sertare
Divizoare dulap haine
Sertare pentru pat
Sertare pentru dulap
Servicii pentru locuință Perdele, draperii, sisteme
Montaj tapet
Montaj corpuri de iluminat
Montaj  electrocasnice bucătărie
Montaj sanitare baie
Montaj parchet, mochetă
Execuție releveu
Relocare cu transport și montaj
Rectificare și vopsire pereți
Reparații, recondiționare mobilă

Folosește formularul de contact pentru a cere informații suplimentare sau pentru a intra în comunitatea noastră de profesioniști.