Amanajare bucătărie

Sumarul proiectului

Proiect de amenajare bucătărie cu mobilier și electrocasnice. Stadiul proiectului – proiectul se află în faza de măsurători și ofertare. Locația: Ilfov. Termenul de realizare a măsurătorilor necesare este 15 mai 2020 iar termenul de finalizare a proiectului este 01 august 2020. Datele de contact sunt: tel. 0720333633, e-mail contact@interiorpro.ro .

Se dorește un preț pentru produse și serviciile de transport-montaj-instalare precum și un calendar ferm de livrare.

Descrierea stilului

Bucătăria va fi amenajată într-un stil ce îmbină formele clasice cu funcționalitatea spațiului contemporan. Elemente clasice: cornișa, uși frezate, finisaje mate sau semi-lucioase. Elemente contemporane: blatul de lucru extins spre mijlocul camerei, aparatură și accesorii încoporabile, inox satinat sau microdekor, culori de contrast calde, ce imită lemnul de nuc.

Proiect amenajare bucătărie

Culorile și finisajele dorite

Întregul spațiu va fi subordonat ideii de mix între clasic și contemporan. Schema de culori abordată va fi una specific toscană, cu mobilierul și pereții în culorile bej – crem ca și culoare principală precum și maro – finisajul lemnului, ca și culoare secundară, de contrast. Vor fi folosite accente de culoare verde pal, antichizat, bleu pastel sau cărămiziu.

Alegerea pentru gresie și faianță

Acest proiect de amenajare bucătărie are definitivate finisajele pentru pardoseală, uși și pereți. Gresia și faianța alese sunt de culoare bej-crem, semilucios. Glaful ferestrei este din marmură crem. Faianța se montează decalat pentru un efect de cărămidă aparentă. Rama ferestrei este de culoare maro-roșcat, închis. Ușile sunt albe.

Schema de montaj pentru gresie și faianță precum și codurile și cantitățile necesare

Dimensiunile maxime ale mobilierului

Mobilierul de bucătărie va avea forma literei U cu următoarele lungimi la perete (fără luarea cornișei în calcul): sx 2,20 m, față 3,46 m (după montajul faianței), dx 3,00 m.

Bucătăria va fi dotată cu următoarele echipamente încorporabile și accesorii:

  • cuptor electric sau gaz
  • plită gaz
  • hotă telescopică
  • cuptor microunde
  • chiuvetă finisaj microdekor
  • baterie
  • sertar înalt și coș de gunoi
  • frigider cu congelator
  • mașină de spălat vase (60cm)
vedere dinspre ușă

Pentru download: fisier pdf

Vezi aici un film cu prezentarea proiectului de amenajare a bucătăriei.

Proiect amenajare bucătărie