căutam parteneri pentru InteriorPRO

Crearea magazinului online

Managementul vânzărilor online are la bază un magazin care poate vinde bine. Un magazin online a devenit o soluție la îndemână pentru producția și distribuția mobilei, designul interior sau afacerile din construcții. În această secțiune vrem să te convingem cât de important este să-ți diferențiezi propriul site de mobilă pentru a performa.

Citește mai mult despre cum se diferențiază un magazin online

Administrarea magazinului online

Administrarea unui website de vânzări are o miză uriașă. Peste 85% dintre clienți încep shopping-ul pe internet. Interacțiunile online cu clienții sunt atât de importante încât acest instrument de vânzări numit website a trebuit regândit. Un client scotocește pe internet până se lămurește asupra a ceea ce caută. Un website care vinde bine trebuie să grăbească acest proces. Astfel, el oferă clientului posibilități multiple de interacțiune, la cel mai înalt nivel de detaliu al informației și pentru orice configurație de produse sau servicii.

Citește mai mult despre cum se administrează un magazin online

Managementul vânzărilor online

Vânzătorii buni întâmpină clienții care intră în showroom în căutarea ofertelor de mobilier, decorațiuni, electrocasnice sau saltele. Ei interacționează cu pricepere cu un potențial client pentru a identifica cel mai bun mod de a-l ajuta, apropiindu-se pas cu pas de finalizarea vânzării. Ignorarea clientului prezent în magazinul fizic nu este o opțiune și este puțin probabil să se întâmple. Poți spune exact aceleași lucruri despre clienții care își încep călătoria de cumpărături online în magazinul tău digital?

Citește mai mult despre cum se administrează un site de vânzări

Dezvoltarea magazinului online

Dezvoltarea magazinului online trebuie să se plieze pe comportamentul unui cumpărător tipic. La început, clientul are nevoie de orientare. Apoi are nevoie să vadă produsele tale fanion. Pe urmă trebuie să înțeleagă adâncimea și bogăția sortimentului pe care îl etalezi. Dacă are întrebări i-ar fi utilă o pagină de răspunsuri. A gândi fiecare pas și fiecare cale de urmat pentru fiecare tip de client în magazinul tău vitual ține de strategia de dezvoltare a website-ului.

Află mai multe idei despre cum să faci dezvoltarea unui magazin online


Vrei să discutăm împreună despre cum putem colabora? Completează și trimite formularul. Te vom contacta în cel mai scurt timp.