Alege un manager de proiect independent

Sunt proiecte care reușesc și sunt proiecte care eșuează iar un manager de proiect independent este important pentru că face diferența. Între un proiect finalizat cu succes, în bugetul și termenii conveniți de beneficiar și, respectiv, un proiect ratat stă un manager de proiect de calitate, loial intereselor beneficiarului.

Dacă ai un proiect asupra căruia dorești să ne consulți, poți face gratuit o programare aici.

Ce face managerul tău de proiect

Managerul de proiect este cel desemnat să facă proiectul, să planifice, să coordoneze, să verifice, să coreleze activitatea tuturor furnizorilor la proiect, cu respectarea acțiunilor planificate și bugetate cu beneficiarul, pe toată perioada de desfășurare și chiar și după aceasta.

project manager

Un bun manager de proiect are de partea lui calitățile tehnice, experiența, dorința de a învăța în permanență. Este un bun negociator, influențează și convinge. Este orientat 100% către obiectivul proiectului și are determinarea de a conduce participanții la succes. În orice proiect există obstacole sau piedici. Dar acest Făt-Frumos numit manager de proiect este cel care le dovedește.

Fiecare proiect este unic

Managerul tău de proiect este important pentru că vede întotdeauna o nouă provocare în lucrarea pe care i-ai încredințat-o. Gândirea out-of-the-box și inovarea sunt calități intrinseci ale managerului de proiect. Astfel el poate ieși din capcana compromisurilor și soluțiilor prefabricate. Textele „lasă că merge și așa„, „nu-i mare diferență” nu se regăsesc în exprimarea lui.

În general beneficiarii au nevoie de manager de proiect nu pentru că este ușor să primească ce doresc ci pentru că este greu. Sunt proiecte pentru care o planificare chiar pe câteva zile este foarte greu de făcut datorită imprevizibilității de zi cu zi. Alte proiecte au nevoie de soluții tehnice geniale care să le deblocheze fără să-ți ruinezi bugetul. Iar altele sunt atât de costisitoare ca timp consumat încât încerci resentimentul veșniciei.

De ce să alegi un manager de proiect independent

manager de proiect

Un manager de proiect independent are mai multe opțiuni de lucru, neinfluențate de un singur furnizor, de exemplu. Alegerea potrivită a furnizorilor de produse și servicii face parte din rețeta de succes a proiectului. Este greu să nu faci compromisuri de calitate atunci când ești un responsabil de lucrare aflat pe ștatul de plată al furnizorului.

Nu în ultimul rând, reputația profesională a unui manager de proiect independent este direct influențată de succesul dovedit. Așadar el este mai motivat chiar și decât tine să reușească în lucrarea ta.

Dacă ai un proiect asupra căruia dorești să ne consulți, poți face gratuit o programare aici.


Vrei să discutăm împreună despre cum putem colabora? Completează și trimite formularul. Te vom contacta în cel mai scurt timp.