culori de perete

Obiectivul chestionarului

Ai o casă nouă și ai nevoie să știi cum să alegi schema de culori a camerei. Dorești să te consulți cu un designer despre cum să alegi culorile pereților, ale mobilierului și cum să decorezi pentru a obține un design echilibrat și armonios raportat la personalitatea ta.

Pentru a putea identifica o schemă de culori optimă, va trebui să ne ghidezi printre câteva variante. Iată cum trebuie să interpretezi imaginile de mai jos: fiecare dintre ele reprezintă un colț dintr-o cameră imaginară în care ți-ar plăcea (sau nu) să te proiectezi cu gândul. Chiar dacă nu simți 100% vibrație pozitivă, este important să alegi măcar una din fiecare grup de trei imagini, așa încât să putem construi o schemă de culori cât mai completă.

Cum folosești schema de culori a camerei

După trimiterea chestionarului vei primi gratuit înapoi pe email (ai grijă să îl completezi corect) o propunere pentru o schemă de culori a camerei. Această schemă conține TOATE culorile din cameră, adică podea, pereți, tavan, mobilier și decorațiuni – culori de fond, culori de accent și culori de contrast, toate armonizate între ele.

Schema de culori a camerei

Totuși, destinația și proporțiile corecte ale acestor culori nu sunt precizate în mesajul gratuit. Aceste informații fac obiectul unei comenzi contra-cost. Comanda include și simularea 3D a culorilor pereților camerei și un moodboard cu propuneri de mobilier și decorațiuni.

Începe chestionarul, dă click pe imaginile cu care te simți confortabil (minim 1 click pentru fiecare grup de 3).