Dragă client, îți mulțumim pentru cerere!

Am primit cererea de ofertă pentru produsul/serviciul: … .
Adresa de email pentru comunicarea ofertei este:   .

Important: te rugăm să ne contactezi la numerele de telefon de mai jos sau să ne oferi un număr de telefon pentru contact.

Care sunt pașii următori pe care ți-i propunem

1. Măsurători și consiliere

Pentru a face proiectul așa cum îl dorești, este necesar să ai o discuție cu unul dintre proiectanții/designerii noștri despre caracteristicile produsului și să măsurăm precis spațiul în care va fi instalat. La prima înâlnire cu proiectantul vei semna o comandă pentru serviciul de Măsurători, consiliere și proiect. La sfârșitul acestei etape: vei primi prin email 1-3 schițe cu variante constructive care să respecte dimensiunile și caracteristicile dorite de tine și, dacă o vei aproba, o schiță finală pe baza căreia se va calcula prețul execuției și livrării împreună cu fabrica producătoare.

2. Proiectare și execuție

După ce vei aproba oferta, primită prin email, cu toate detaliile proiectului (dimensiuni, forme, materiale și culori – finisaje, preț total, termen execuție) acesta va intra în producție la una dintre fabricile colaboratoare. Noi alegem furnizorul care să poată indeplini întocmai cerințele proiectului aprobat de tine. La această etapă este necesar să semnezi un contract-comandă pentru Proiectare, execuție și livrare-instalare, cu schițele și detaliile proiectului anexate.

3. Livrare și instalare

După finalizarea execuției în fabrică (nu mai târziu de termenul de execuție ofertat), de comun acord, vom fixa o dată pentru livrare și instalare. Livrarea se va considera încheiată după ce semnezi pentru recepție pe documentele de livrare.

Detalii despre contract și plăți

Sunt două scenarii pe care le luăm în calcul.

1. Dacă îți place proiectul, prețul, termenul de livrare și vei achiziționa produsul și serviciile de Măsurători, consiliere, proiectare, execuție și livrare-instalare, prețul Total ofertat se achită astfel:
– avans 250 lei – se achită după finalizarea măsurătorilor-consilierii;
– rest de plată – se achită la semnarea contractului – comenzii și a schițelor, anexelor și înainte de începerea execuției.
2. Deși îți vom oferi până la 3 variante constructive, este posibil să nu îți placă niciuna. Dacă nu vei aproba prețul sau termenul de livrare sau oricare altă condiție tehnică importantă pentru tine, vei achiziționa doar serviciul de Măsurători, consiliere și proiect: preț 250 lei cu TVA. Se achită după finalizarea măsurătorilor-consilierii, a 1-3 schițe intermediare dar înainte de a primi prin email proiectul final cu toate detaliile despre preț, materiale și termen livrare.

După fiecare plată vei primi factura pentru avans, servicii sau produse, după caz. Pentru siguranța tranzacțiilor, toate plățile se fac prin bancă (online sau depunere în cont) pe baza unei proforme.

Date de contact cu InteriorPro

Pentru serviciul de măsurători – consiliere, proiectare îl recomandăm pe d-l Petrică Dumitru – Proiectant (tel. 0720 333 499 , e-mail contact@interiorpro.ro ).
Poți afla mai multe informații despre Petrică Dumitru consultând aceste materiale: http://interiorpro.ro/petrica-dumitru/

Pentru alte informații legate de ofertare, servicii și produse, contracte, facturi, recomandări sau reclamații – d-l Bogdan Mitroiu – Manager Dezvoltare InteriorPro – tel. 0751 667 029 , e-mail contact@interiorpro.ro ). Poți afla mai multe informații despre noi aici: http://interiorpro.ro/o-viata-mai-buna-prin-calitate/