Fii parte din InteriorPRO

Cine suntem și ce facem

InteriorPRO este un serviciu ce promovează apoi conectează proiecte diverse pentru locuințe la o comunitate de profesioniști. Suntem specialiști în comerț, marketing, vânzări și management. Unii dintre specialiștii noștri au peste 25 de ani de experiență la cel mai înalt nivel profesional, în amenajări interioare, mobilier, construcții.

Oferim partenerilor noștri promovare, în special prin marketing digital, în toate variantele lui de acțiune. Pe platformele de vânzări ale InteriorPRO această promovare este gratuită.

Oferim, de asemenea, consultanță și expertiză pentru marketingul digital al partenerilor, pentru site-urile lor de prezentare sau de vânzări, paginile și profilele lor din social media.

Vindem produsele și serviciile partenerilor noștri în mediul digital, contra unui comision.

Contra unui cost, facem managementul proiectelor ce ne sunt încredințate de către partenerii noștri.

Cine sunt partenerii noștri?

Partenerii noștri sunt specialiști din domeniile amenajări interioare, construcții, designeri de interior, producție mobilier la comandă, magazine de mobilier și decorațiuni, materiale de construcții.

Cel mai des întâlnit portret pentru partenerul InteriorPRO este specialistul în amenajări sau producție, designerul de interior, firma foarte nouă, microîntreprinderile și firmele mici, cu până la 50 de angajați.

Alegem cu prioritate acest tip de partener pentru a-i putea completa produsele și serviciile cu expertiza și tehnologia noastră. Dacă partenerul nostru se concentrează pe ceea ce știe el să facă cel mai bine, produse și servicii, noi venim și-l completăm pe partea de promovare digitală, expertiză comercială și de management de produs sau management de proiect.

Comunicăm pe subiectele dumneavoastră

Vă rugăm să ne scrieți în comentarii opiniile dumneavoastră în legătură cu subiectele legate de InteriorPRO. Orice feedback primim legat de subiectele abordate ne ajută să lucrăm mai bine. Trimiteți-ne un mesaj completând formularul de mai jos.

 


Vrei să discutăm împreună despre cum putem colabora? Completează și trimite formularul. Te vom contacta în cel mai scurt timp.